Har jeg brug for jackstativer?
Har jeg brug for jackstativer?

Video: Har jeg brug for jackstativer?

Video: Har jeg brug for jackstativer?
Video: Jeg har brug for en pause.. 2024, Kan
Anonim

Hvis du er strandet eller ikke har jack stativer og brug for for at få skiftet et dæk, må du kun bruge en jack , men dette skal gøres med forsigtighed. På den måde, bare hvis køretøjet falder af jack , du har måske stadig lidt plads til at reagere. Den nederste linje er, at en jack er et løfteværktøj, IKKE en støtte.

Desuden, hvor mange jackstande har jeg brug for?

Hvis du kun løfter den ene ende af din bil, gør du det brug for to jack stativer . Hvis du løfter hele bilen, skal du bruge fire jack stativer.

hvad kan jeg bruge i stedet for donkrafte? Følgende billiftalternativer er meget sikrere end jackstativer:

  • Miniramper: Ligesom jackstativer er mini -ramper billige.
  • En kommerciel klasse 2 stolpe eller 4 stolpe lift: Hvis du vil købe en 2 stolpe eller 4 stolpe lift, kommerciel karakter er vejen at gå.
  • Kwik-Lift: Sidst, men bestemt ikke mindst, er der Kwik-Lift.

Ved også, er det OK at lade bilen stå på jackstativer?

ja det er sikkert. min far efterlader to af hans biler på elevatorer i cirka 5 måneder ad gangen ingen problemer. At have en bil på jackstativer i en garage er én ting. At have en bil udenfor i din indkørsel på jack stativer er en anden.

Har jeg brug for jackstativer til at skifte bremser?

Dit dæk jack vil ikke være nok til sikkert at understøtte bilen, mens du er skiftende bremseklodser, altså jack stativer er nødvendige. En gang jack stativer er på plads, sænk bilen med din bils jack indtil den hviler sikkert på står.

Anbefalede: