Hvad gør en bil til en Phaeton?
Hvad gør en bil til en Phaeton?

Video: Hvad gør en bil til en Phaeton?

Video: Hvad gør en bil til en Phaeton?
Video: Volkswagen VW PHAETON проблемы одна за другой Решение 2024, Kan
Anonim

EN phaeton er en stil af åben bil uden nogen fast vejrbeskyttelse, som var populær fra 1900'erne til 1930'erne. Det er en bilækvivalent til den hestetrukne hurtige, lette phaeton vogn.

På denne måde laver Volkswagen stadig Phaeton?

Efter 14 år, Volkswagen har officielt indstillet produktionen af Phaeton . Men aflysningen af den store sedan betegner ikke bare enden på en enkelt modellinje. Så mens VW introducerer en ny Phideon sedan for at efterfølge den, der udelukkende sælges i Kina.

Udover ovenstående, hvor lang er en VW Phaeton? 5175 mm

Efterfølgende kan man også spørge, hvor meget koster en Volkswagen Phaeton?

Men Phaeton var virkelig bizar, da det var en luksussedan i fuld størrelse og lang akselafstand designet til at konkurrere med Mercedes-Benz S-Klasse. Og konkurrer det gjorde det: Startprisen på V8-modellen var $ 65, 600, mens den 12-cylindrede version var en næsten utrolig $ 95, 600-omkring $ 120, 000 i 2017 dollars.

Er VW Phaeton 4 -hjulstræk?

Alle Phaetons har fire- hjultræk (bortset fra et par tidlige 3,2 V6 benzinere) og en auto, og der er ingen udstyrsniveauer som sådan. Så din eneste beslutning vedrører motor og akselafstand (LWB er 120 mm længere) - selvom det er værd at se, hvilke ekstraudstyr der er monteret.

Anbefalede: