Er du nødt til at returnere hjem depot lastbil til samme sted?
Er du nødt til at returnere hjem depot lastbil til samme sted?

Video: Er du nødt til at returnere hjem depot lastbil til samme sted?

Video: Er du nødt til at returnere hjem depot lastbil til samme sted?
Video: TYSKERE I ØST-PRUSSIEN EFTER KRIGEN. PROFESSORS HISTORIER. UNDERTEKST 2024, Kan
Anonim

Alle værktøjer og køretøjer (med undtagelse af Penske Lastbiler ) skal være vendt tilbage ved samme butik, hvor den oprindeligt var lejet fra. Du vil også brug for at dobbelttjekke din lokale Hjemmedepot for at sikre, at det har trailere til rådighed, da det kan variere fra Beliggenhed til Beliggenhed.

På samme måde kan man spørge, kan jeg returnere lejet værktøj til ethvert Home Depot?

Gør du skal returleje udstyr til den samme butik eller kan det returneres til nogen Det Udlejning af Home Depot butik? Udlejning udstyr skal returneres til samme butik, som det er lejet fra.

For det andet, opkræver Home Depot kilometertal for lastbiludlejning? Beskrivelse. Det Hjemmedepot tilbyder flatbed lastbil udlejning til at rumme ethvert projekt. Hver lastbil kan lejes fra $ 19 og kan bære op til 3.000 lbs. Det Hjemmedepot tilbud ubegrænset kilometertal for alle køretøjer i bevægelse.

Spørgsmålet er også, gør Home Depot envejs lastbiludlejning?

Home Depot lastbil Lejeomkostninger. Penske Moving Lastbil udlejning fra Hjemmedepot : Fast sats med ubegrænsede miles, bestemt pr. Dag for en vej flytter sig. Priser for rundrejseudlejning varierer afhængigt af antallet af nødvendige timer eller dage og den samlede kilometertal. Ring til din lokale butik for tilgængelighed og priser.

Kan du leje en uhaul i én by og returnere den i en anden?

Med lokal flyttebil huslejer , du afhentes og afleveres samme sted. Lastbilpriser starter så lavt som $ 19,95 og hvis du har brug for forlængede miles eller dage, vi tilbyder en bedste prisgaranti og speciel lastbil udlejning satser på vores lastbiler og varevogne.

Anbefalede: