Hvor meget koster en PTO switch?
Hvor meget koster en PTO switch?
Anonim

Kun 3 tilbage på lager - bestil snart. Perfekt erstatning for min PTO switch.

Top udvalgte produkter og anmeldelser.

Liste Pris : $13.39
Du redder: $2.44 (18%)

Hvad er en PTO -switch desuden?

Sikkerhed, sammenlåsning, PTO kontakter . PTO kontakt Definition: PTO er en forkortelse for Power Take-Off, og det er en mekanisk enhed eller aksel, der forbinder en traktors kraft til et andet udstyr, som en spreder eller sneblæser.

Hvad er også forskellen mellem 540 og 1000 PTO? Når en PTO akslen drejer 540 , skal forholdet justeres (gearet op eller ned) for at opfylde redskabets behov, hvilket normalt er højere omdrejninger end det. Siden 1000 RPM'er er næsten det dobbelte af 540 , er der designet mindre "Gearing Up" i implementere for at udføre det nødvendige arbejde.

Desuden, hvordan fungerer en PTO -plæneklipper?

PTO koblinger arbejde i forbindelse med PTO drivaksel og skal være kompatibel med transmissionen af græsslåmaskine . En elektrisk græsslåmaskine koblingen får energi fra plæneklipperens motor og overfører den til plæneklipper klinge. Denne type kobling forhindrer plæneklipper fra at bevæge sig, efter at føreren har koblet fra plæneklipper kobling.

Hvordan engagerer en PTO sig?

Det PTO er beskæftiget /frakoblet ved hjælp af hovedtransmissionen kobling og en fjernbetjeningsmekanisme, der fungerer på PTO sig selv. Typisk er en luftventil vant til engagere sig det PTO , men en mekanisk forbindelse, elektrisk eller hydraulisk mekanisme er også muligheder.

Anbefalede: