Hvad er en PTO switch til John Deere traktor?
Hvad er en PTO switch til John Deere traktor?

Video: Hvad er en PTO switch til John Deere traktor?

Video: Hvad er en PTO switch til John Deere traktor?
Video: How the clutch and PTO work on a tractor (John Deere 2010) 2024, Kan
Anonim

De fleste John Deere plæneklippere er udstyret med en elektrisk PTO ( Strøm Afgang). PTO er den mekanisme, der tænder knivene placeret under klippeaggregatet. PTO'en fungerer ud fra et 12-volt system. Den elektriske kobling betjenes af en kontakt på plæneklipperens instrumentbræt.

På denne måde, hvad er PTO på en John Deere -traktor?

Mest John Deere plæneklippere er udstyret med en elektrisk PTO (Power Take Off). Det PTO er den mekanisme, der tænder knivene placeret under klippeaggregatet. Det PTO fungerer fra et 12-volts system. Den elektriske kobling betjenes af en kontakt placeret på instrumentbrættet på plæneklipperen.

På samme måde, hvad er forskellen mellem 540 og 540e PTO? Når operatøren skifter PTO ind i standarden 540 tilstand, a forskellige gearreduktionsforhold bruges til at betjene PTO på 540 rpm ved standarden PTO motorens nominelle hastighed. Når i 540E , traktoren har en gasbegrænser, der forhindrer føreren i at øge motoromdrejningerne pr 540E indstilling.

Heraf, hvordan kobler du PTO på en John Deere traktor?

For og bag PTO At betjene fronten PTO når redskabet er monteret. PTO måske beskæftiget eller frakoblet uden betjeningskobling. Skub ned og fremad PTO skifte (A eller B) til tilslut PTO kobling. Træk tilbage PTO kontakt (A eller B) for at frakoble koblingen.

Hvad er en plænetraktor PTO?

Plæneklipper og Traktor PTO Forklaret. Det PTO er en kontakt eller håndtag fundet på traktorer og plæneklippere og står for Power Take Off. Dette kan være en elektrisk kontakt eller mekanisk indgreb, der kræver motoreffekt for at betjene plæneklipper dæk eller et redskab. Det PTO kan løbe plæneklippere ved enten et bælte eller et skaft.

Anbefalede: