Hvad er et PTO på en John Deere?
Hvad er et PTO på en John Deere?

Video: Hvad er et PTO på en John Deere?

Video: Hvad er et PTO på en John Deere?
Video: John Deere PTO System | Tractor PTO Applications 2024, Kan
Anonim

Mange modeller af John Deere rideklippere, plænetraktorer og havetraktorer er udstyret med et kraftudtag ( PTO ) funktion, som operatøren bruger til at aktivere maskinens plæneklipperknive. Det PTO består af mange dele, hvoraf den ene er PTO remskive.

På samme måde kan man spørge, hvordan man kobler PTO på en John Deere traktor?

For og bag PTO At betjene fronten PTO når redskabet er monteret. PTO måske beskæftiget eller frakoblet uden betjeningskobling. Skub ned og fremad PTO skifte (A eller B) til tilslut PTO kobling. Træk tilbage PTO kontakt (A eller B) for at frakoble koblingen.

Hvad er også de forskellige typer PTO? Der er to store typer af selvstændig PTO ; mekanisk og hydraulisk. En mekanisk uafhængig PTO bruger en separat on-off-vælger, ud over PTO kontrolhåndtag. Ofte skal traktoren standses eller slukkes for at ændre denne vælgerposition.

Udover dette, hvad er en plæneklipper PTO?

Plæneklipper og traktor PTO Forklaret. Det PTO er en kontakt eller håndtag fundet på traktorer og plæneklippere og står for Power Take Off. Dette kan være en elektrisk kontakt eller mekanisk indgreb, der kræver motoreffekt for at betjene plæneklipper dæk eller et redskab. Det PTO kan løbe plæneklippere ved enten et bælte eller et skaft.

Hvordan fungerer en traktor PTO?

Den har en udgangsaksel med noter, hvortil der kan fastgøres drivaksler til motorredskaber. Et "live" PTO overfører kraften direkte fra motoren til redskabet, uanset om en traktor bevæger sig eller hviler. Trækket har en fast drejeforbindelse øverst på bagsiden af a traktor.

Anbefalede: