Er MIG -svejsning det samme som stiksvejsning?
Er MIG -svejsning det samme som stiksvejsning?

Video: Er MIG -svejsning det samme som stiksvejsning?

Video: Er MIG -svejsning det samme som stiksvejsning?
Video: Det Samme Som Mig - Dennis Agerblad 2024, Kan
Anonim

" MIG er god til fremstilling, hvor metallet er rent, umalet og miljøet er vindfrit. "Nedgangen med stiksvejsere er svejsning tyndt metal. Konventionel A/C stiksvejsere har tendens til at "brænde igennem", når svejsning metaller tyndere end 1⁄8", mens MIG svejsere kan svejsning metal så tyndt som 24 gauge (0,0239").

Er MIG -svejsning heri stærkere end stiksvejsning?

Mig vs. Stavsvejsning spørgsmål: 70.000 psi trækstyrke er som stærk eller stærkere end de fleste stål vil du svejsning . Penetration er et andet emne i mig bar ledning vs. stiksvejsning . Til downhill svejsning den 3/16 og tykkere en 6011 Pind stangen vil trænge meget dybere end blottet ledning.

Hvad er også det sværeste metal at svejse? Aluminium

Udover ovenstående, kan du konvertere en MIG -svejser til stiksvejser?

Helt anderledes strømforsyning. Mig er en konstant spændingsproces, Pind og tig er en konstant strømproces. Derfor du se de fleste tig svejsere dobbelt som en stiksvejser . For at spare tid på at skrive, læs dette igennem.

Hvilken svejsning er stærkest?

Som vi sagde, MIG er den mest alsidige og den letteste at lære; TIG er det mest æstetisk tiltalende; Pind og bue producere de stærkeste svejsninger og kan fungere under mindre end ønskelige forhold. Vi diskuterede også den bedste begynder svejser og den type, der producerer den stærkeste svejsning.

Anbefalede: