Indholdsfortegnelse:

Hvad kan du bruge en slagnøgle til?
Hvad kan du bruge en slagnøgle til?

Video: Hvad kan du bruge en slagnøgle til?

Video: Hvad kan du bruge en slagnøgle til?
Video: Slagnøgler 2024, Kan
Anonim

An slagnøgle er en magt værktøj bruges til at løsne eller stramme møtrikker, store bolte og frosne eller rustne fastgørelseselementer. De giver en meget høj rotation drejningsmoment som en almindelig driver ikke kan levere.

På samme måde kan man spørge, hvornår skal man ikke bruge en slagnøgle?

Her er nogle af de mest almindelige fejl, som du kan undgå, når du bruger en slagnøgle

  • #1)Overspændende fikseringer.
  • #2) Skadelige tråde.
  • #3) Brug af ikke -matchede stikkontakter.
  • #4) Køb af den forkerte skruenøglestørrelse.
  • #5) Køb af den forkerte skruenøgle.

Udover ovenstående, er en slagnøgle det værd? Får Slagnøgle ER det værd . An slagnøgle og den nødvendige kompressor ville KUN være dyr, indtil du brugte den. De gør tingene meget lettere. Selvom du lige nu tror, at du kun ville bruge det til begrænsede job, men når du først har det, vil du sandsynligvis opdage andre job.

Kan du bare bruge en slagnøgle som en boremaskine?

Det korte svar er det du kan bruge sekskantet skaft bore stykker i en indvirkning chauffør. Men hvis præcis hulplacering, størrelse og rundhed er afgørende, så hold fast ved et bore og regelmæssig bore stykker. Det er værd at påpege du kan finder generelt kun bits til generelle formål med 1/4 ″ sekskantede skaft.

Vil slagnøgle bryde bolte?

EN pneumatisk eller elektrisk slagpistol skulle være sidste redskabs værktøj, fordi det ofte simpelthen bryder Bolt . Brug den rigtige indvirkning fatning, brug handsker og sikkerhedsbriller. Siden disse værktøjer kan være ret kraftige, gem dem til større nødder. Hvis det er muligt, skal du bruge indvirkning på møtriksiden og hold Bolt med en skruenøgle.

Anbefalede: