Hvordan indstiller du fartpilot på en 2007 Chevy Silverado?
Hvordan indstiller du fartpilot på en 2007 Chevy Silverado?

Video: Hvordan indstiller du fartpilot på en 2007 Chevy Silverado?

Video: Hvordan indstiller du fartpilot på en 2007 Chevy Silverado?
Video: Что делает этот Chevy Silverado 2008 года лучшим грузовиком? CAR WIZARD представляет доказательства этого утверждения. 2024, April
Anonim

Træd gaspedalen ned og hold den nede ved den ønskede hastighed. Tryk på " SÆT "-knappen placeret til venstre for rattet. Tag din fod af speederen til sæt farten. Tag din Silverado til en autoriseret Chevy forhandler eller mekaniker, hvis den fartpilot undlader at engagere sig.

Hvordan indstiller du på denne måde fartpilot på en Chevy?

Tryk på for at slå funktionen til Fartpilot TÆND/SLUK -knap på rattet. Når systemet er tændt, vil du se en hvid ADAPTIV FARTPILOT ikon i din klynge display. At vælge en krydstogt hastighed, tryk på SÆT knappen, mens du kører med den ønskede hastighed.

På samme måde, hvor er sikringen til fartpiloten? Det cruise control sikring findes normalt i sikring panel placeret under rattet. Fjern dækslet på sikring panelet og find sikring for fartpilot bruger sikring diagram på sikring panel.

På samme måde bliver der spurgt, hvad der gør, at fartpiloten ikke virker?

Når sikringen af for fartpilot blæser, den fartpilot vil stoppe arbejder i det hele taget. Et køretøjs fartpilot kan stoppe arbejder hvis vakuumaktuatoren har holdt op med at virke eller hvis der er skader på vakuumslangerne. Systemet kan også mislykkes, hvis kablet, der forbinder aktuatoren med gashåndtaget, er brudt.

Styrer bremselyskontakten fartpiloten?

Også, hvis din kontakt til bremselys er dårlig, din fartpilot vil ikke fungere ordentligt. Det fartpilot formodes at lukke, hvis bremselygter gå på en dårlig kontakt får det ikke til at ske. Det kontakt kan faktisk klikke på plads uden brug af værktøj overhovedet.

Anbefalede: