Er det OK at lappe et dæk?
Er det OK at lappe et dæk?

Video: Er det OK at lappe et dæk?

Video: Er det OK at lappe et dæk?
Video: When is a vehicle’s tire repairable? 2024, Kan
Anonim

For det meste en ordentligt lappet dæk skal give dig mulighed for at køre sikkert i længere tid. Der er dog stadig nogle bekymringer. Her er nogle ting at vide om kørsel med en lappet dæk sikkerhed: A. lappe kan være en stærkere reparation end et stik, men alligevel er det ikke designet til at blive brugt på eller i nærheden af en sidevæg.

I denne henseende, hvor længe kan du køre på et lappet dæk?

Gennemsnitlig, dæk eksperter forudsiger, at en ordentlig stik og patch kan varer fra 7-10 år. Selvom dæk lapper kan sidste a lang tid, a dæk aldrig burde være lappet mere end en gang. Det kan påvirke hastighedsklassificeringen negativt og potentielt forårsage udblæsninger.

På samme måde kan et dækplaster mislykkes? Ikke alle dæk punkteringer skabes lige; nogle kan blive repareret, og nogle kan 't. Bil dæk der repareres forkert kan mislykkes og resultere i en ulykke. For eksempel viser dette foto et eksempel på en reparation, der aldrig skulle have været udført.

Efterfølgende kan man også spørge, hvor er det sikkert at lappe et dæk?

Punkteringsreparationer er begrænset til midten af slidbanens område. Hvis der er punkteringer eller skader i skulder eller sidevæg dæk , det kan ikke repareres.

Er det sikkert at køre på et repareret dæk?

En ordentlig reparation job med et stik- lappe resulterer i en dæk i stand til at holde luft i det uendelige -- det vil sige, medmindre du får en ny punktering. det er sikker at køre dit køretøj på denne måde, så længe dæk nyttigt liv.

Anbefalede: