Indholdsfortegnelse:

Hvorfor kan jeg ikke flytte mit gearskifte?
Hvorfor kan jeg ikke flytte mit gearskifte?

Video: Hvorfor kan jeg ikke flytte mit gearskifte?

Video: Hvorfor kan jeg ikke flytte mit gearskifte?
Video: Shifter Stuck in Park Wont Move Easy Fix | Most Make & Model Vehicles 2024, Kan
Anonim

Den mest almindelige årsag er bremsen/ flytte interlock, diskuteret i næste afsnit. En anden årsag er for meget kraft påført af parken gear . Parkering på en skråning kan forårsage vores skifter til Pind i parkens position. Hvis vi slipper vores bremser, efter vi flytte til parkeringsposition, kan køretøjet rulle.

Derfor sidder gearskiftet fast?

En anden grund den automatiske gearskiftet sidder fast i parken kan være et problem med bremsekontakten. Hvis bremselyset ikke er tændt, når du trykker på bremsen, kan kontakten være kilden til problemer. Sørg for, at den er tilsluttet og fungerer. Der er en forbindelse mellem kontakten og flytte låsemekanisme.

For det andet, hvorfor kan jeg ikke sætte min bil i gear? Den første skyldige til mistænkelig, når din køretøj nægter til gå i gear er lav transmissionsvæske. Måske er din væske utæt eller lav, og det kan forårsage din bil problemer med at have en glat gear smitte. Du skal være opmærksom på væskens niveau, lugt og farve. Hvis det er lidt, prøv at tilføje lidt væske.

Heri, hvorfor er det svært at flytte ud af parken?

Vægten af køretøjet, der ruller ind på parkeringspalen, gør det sværere at skifte ud af Park . For at undgå dette skal du aktivere parkeringsbremsen, når du kører på en skråning før skiftende ind i Parkere eller slippe bremsepedalen. På den måde bærer parkeringsbremsen, ikke gearkassen, belastningen og giver dig mulighed for det flytte frit.

Hvordan reparerer jeg skiftelåsen?

Sådan frigives en STUCK Shift Lock Release

  1. Aktiver nødbremsen / parkeringsbremsen.
  2. Find slot til overstyring af skiftelås.
  3. Sæt en nøgle, sømfil eller skruetrækker i åbningen.
  4. Tryk på bremsepedalen, mens du trykker ned på tilsidesættelsen,
  5. Skift gear, som du normalt ville.

Anbefalede: