Fortæller CarFax dig om der er Lien?
Fortæller CarFax dig om der er Lien?

Video: Fortæller CarFax dig om der er Lien?

Video: Fortæller CarFax dig om der er Lien?
Video: How to check for liens on a vehicle title 2024, Kan
Anonim

Brug et websted som f.eks BilFax , AutoCheck eller CarProoffor at trække en køretøjsrapport. Selvom denne mulighed ikke er gratis, vil den ikke kun sætte din pant bekymringer for hvile, kan det også advare du til tilbagekaldelser forbundet med køretøjet samt brønde hvis bilen har nogensinde været ude for en ulykke.

Hvad betyder indberetningsret på denne måde på Carfax?

Hvad gør det betyde hvis en carfax rapporten viser en pant på et køretøj? På titlen skal du se navnet på pant indehaver og et stempel af, om lienis betalt. Hvis du ikke ser nogen af dem, sker det automatisk midler det pant er betalt af ejeren, og titlen er fornyet, eller simpelthen var der ingen pant til at begynde med.

For det andet, hvad betyder det, hvis en bil har en rekordlån? Gældssamlere sætter bilposter på en køretøj da de skylder penge og skyldneren er ikke gør nogen indsats for at betale. EN tilbageholdsret betyder at pant -holder skal betales først hvis det køretøjis solgt. Hvis du har -en pant på din bil titel, skal du sikre dig, hvor meget det fremragende på lån er og betal det fuldt ud.

Hvordan kan du også kontrollere, om bilen har en pant?

Du kan kontrollere status for pant online på DMV's websted. Du skal indtaste VIN, modelår og køretøjets mærke til kontrollere status for pant . hvis du er køretøjets ejer, kontakt forhandleren eller kontakt udlejeren.

Kan nogen lægge en pant i min bil uden at jeg ved det?

Du skal ikke have en pant på din bil det gør du ikke ved godt om. Den tredje type er amechanic's pant , hvilket kan være placeret hvornår nogen leverer tjenester eller arbejder på din bil og modtager ikke betaling. I dit tilfælde er den mest sandsynlige forklaring, at din ven placeret en dom pant på din bil.

Anbefalede: