Skal du bruge dielektrisk fedt på spolepakken?
Skal du bruge dielektrisk fedt på spolepakken?

Video: Skal du bruge dielektrisk fedt på spolepakken?

Video: Skal du bruge dielektrisk fedt på spolepakken?
Video: How Not to use Dielectric grease! 2024, Kan
Anonim

ja det er ok til tage på spole . brug det på støvlen og stikket. ikke brug det på, hvor det har metalkontakt, da dette ikke lader det lede elektricitet. hvis jeg var dig ville jeg lave ford spolepakke.

På samme måde har jeg brug for dielektrisk fedt til spolepakker?

Silikone dielektrisk fedt . Silikone Dielektrisk fedt bruges til at hjælpe med installationen og holde fugt væk fra den høje output gnist. Til tænding spoler og spolepakker der forbinder til tændrørsledninger, silikone dielektrisk fedt bruges på samme måde.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er det bedste dielektriske fedt? Bedste dielektriske fedt: Top 3-formel på markedet

  • Permatex 22058 Dielectric Tune-Up Grease, 3 oz. Rør.
  • CRC Di-Electric Fedt, 10 oz Aerosol dåse, uigennemsigtig hvid.
  • MISSION AUTOMOTIVE Dielektrisk fedt/silikonepasta/vandtæt marinefedt (8 Oz.) Fremstillet i USA- fremragende silikonefedt.

Også at vide er, skal du bruge dielektrisk fedt på tændrør?

Dielektrisk fedt bruges ofte til at tætne forbindelsen mellem tændrør og tændrør ledninger. Det fedt gør ikke lede elektricitet, så det bør ikke påføres direkte på parringsfladerne (stifter og stikkontakter) på en elektrisk forbindelse.

Hvordan kan du teste en spolepakke?

Prøve det spole med et multimeter. Frakobl coil pack's det elektriske stik, fjern derefter spolepakke fra din bils motor ved hjælp af en skruenøgle. Indstil ohmmeter/multimeter til 200 ohm -område, og tænd det derefter. Ved hjælp af en målerledning sættes tændrørsklemmen til hver spole.

Anbefalede: