Hvilken svejsestang er bedst til lodret svejsning?
Hvilken svejsestang er bedst til lodret svejsning?

Video: Hvilken svejsestang er bedst til lodret svejsning?

Video: Hvilken svejsestang er bedst til lodret svejsning?
Video: 6013 Vertical Electric Welding Tricks 2024, Kan
Anonim

7018 Elektroder . 7018 er rygraden i det strukturelle svejsning . Det her stang kører helt anderledes end 6010 og 6011 stænger -det er meget glattere og nemmere. Mere et "træk" stang 7018 omtales også som en lav-brint, eller "lav-høj", stang i marken.

Er det bedre at svejse op eller ned heri?

Af de fem svejsning positioner-flad, vandret, overhead, lodret- op og lodret- ned -lodret- op er den langsomste, fordi svejseren skal bekæmpe tyngdekraften. En langsom rejsehastighed giver bedre penetration end lodret- ned , så teknikken kræves på det meste materiale tykkere end metalplader.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er forskellen mellem 6011 og 6013 svejsestang? Det 6013 elektrode bruges bedst til let til medium penetration på et tyndt metal eller metalplade. Det 6011 elektrode tilbyder mere penetration end 6013 så du kan svejsning et lidt tykkere materiale.

På samme måde spørger folk, kan du svejse lodret ned med 7018?

Re: 7018 lodret ned ad dig skal køre 10-15 ampere varmt mindst og køre et lille skub ned vinkel. Også gøre et tilbage trin mønster. Det her vilje give lov til du at holde stålet foran din svejsning så rent som muligt mens du rejse ned og brug skubbevinklen og buekraften til at dryppe den ekstra slagge væk.

Hvad bruges en 7018 svejsestang til?

Det 7018 bue svejsestang er almindeligt anvendes til generelle formål svejsning af kulstofstål. Det er et blødt stål stang der er belagt med en lav-hydrogen, jernbaseret fluxforbindelse, der fordamper for at afskærme det smeltede svejsning perle fra forurening med luft og fugt.

Anbefalede: