Hvad er de 4 numre efter et postnummer?
Hvad er de 4 numre efter et postnummer?

Video: Hvad er de 4 numre efter et postnummer?

Video: Hvad er de 4 numre efter et postnummer?
Video: Elif | Afsnit 4 | se med dansk undertekster 2024, Kan
Anonim

Den første del er de første fem cifre i postnummer hvilket angiver destinationspostkontoret eller leveringsområdet. Den sidste 4 cifre i det nicifrede Postnummer repræsenterer en specifik leveringsrute inden for det overordnede leveringsområde. Alle 9 cifre i en hel postnummer hjælpe USPS ineffektivt med at sortere posten.

Hvordan finder jeg på denne måde mit 4-cifrede postnummer?

Nemt, bare besøg USPS.com, svæv over fanen Mail &Ship øverst i menuen, og vælg Slå op a Postnummer . Indtast din adresse (med evt. lejlighedsnummer), tryk Find , og din fulde adresse med ZIP + 4 vil blive vist.

hvad betyder de første 3 cifre i et postnummer? Efter først nummer i a Postnummer er tildelt, tildeler USPS de næste to numre i henhold til by de første tre cifre i et postnummer sammen angiver normalt sektionscenteranlægget, hvortil det Postnummer hører til. Denne facilitet er postsorterings- og distributionscenter for en zone eller et område.

På samme måde kan du spørge, om Zip 4 er påkrævet?

Brug. Mens USPS kræver det femcifrede ZIP Kode til anden og tredje klasse mail, det gør den ikke kræve dig at bruge ZIP + 4 . Businessmailere bruger primært de fire ekstra cifre til hurtigere behandling.

Hvordan bestemmes et postnummer?

Fra 1963, postnumre 'tal er fast besluttet af et par faktorer: området, det regionale postanlæg og lokalzonen. Det første tal i det femcifrede kode betegner den region, hvor adressen er placeret, et tal, der vokser fra østkysten mod vest.

Anbefalede: