Kan en kugleventil installeres på hovedet?
Kan en kugleventil installeres på hovedet?

Video: Kan en kugleventil installeres på hovedet?

Video: Kan en kugleventil installeres på hovedet?
Video: Замена отопления в новостройке. Подключение. Опрессовка. #17 2024, September
Anonim

Det ventil skal svejses på linjen med skiven i helt lukket position. Det ventil måske installeret i andre retninger, men enhver afvigelse fra lodret er et kompromis. Installation på hovedet anbefales ikke, fordi det kan få snavs til at samle sig i motorhjelmen.

Er det derfor vigtigt, hvilken vej en kugleventil er installeret?

Kort sagt: a bold er rund så retning gør ingen stof . Hvis en ventil må være installeret i en bestemt retning er bør få en pil kastet ind i kroppen, der viser retning af flow.

Ved også, hvilken retning der er åben på en kugleventil? Når håndtaget på en kugleventil er parallel med ventil eller rør, det er åben . Når det er vinkelret, er det lukket.

Også spurgt, kan gateventiler installeres på hovedet?

Selvom skydeventiler måske monteret i forskellige retninger omkring rørledningen er den foretrukne orientering med stilken placeret lodret. Installation på hovedet anbefales ikke. Korrekt montering er afgørende for ydelsen af evt ventil . Installere det ventil til den passende rørflange ved hjælp af korrekt boltstørrelse.

Kan butterflyventiler installeres på hovedet?

Svaret er nej. Årsagen er meget enkel. Det sommerfugleventil dåse spille en tætningsrolle med ventil sædetætning og ventil akseldel af pakningen.

Anbefalede: