Er bremselyset det samme som blinklyset?
Er bremselyset det samme som blinklyset?

Video: Er bremselyset det samme som blinklyset?

Video: Er bremselyset det samme som blinklyset?
Video: 💥 Есть ли слабые места в безупречных Mercedes W211 и C219? Что общего у Е-класса и CLS? 2024, Kan
Anonim

Der er to filamenter i hver lys pære . Den ene er til din bremselys og den ene er til din blinklys . Så når du stopper med din blinklys på den ene filament forbliver tændt, mens den anden blinker. Så når dette pære brænder ud det eliminerer din blinklys OG bremselys.

Bruger baglygter og bremselys også den samme pære?

Baglygte og bremselys er samme pære . Baglygte arbejder, bremselys gør ikke.

Desuden, hvordan ved du, hvilken blinklyspære der er slukket? Blinklys indikatoren blinker meget hurtigt For at kontrollere, om det er forsiden eller bageste blinklys lys pære der har fejlet, skal du gå rundt om køretøjet (stillestående og på et sikkert sted naturligvis!) for at se, hvilken af de tur lys (til tur side du valgte), foran eller bag -, er ikke belyst.

Desuden styrer blinklyskontaktens bremselys?

På køretøjer, der bruger det samme lys til bremser og tur signaler, en dårlig tur - signalafbryder kan forårsage den lavere bremse - lys ikke at arbejde. Med en dårlig tur - signalafbryder , den tredje- lys skal stadig fungere. På denne type system, tur signaler og bremser bruge det samme kredsløb.

Hvorfor virker min baglygte, men ikke mit bremselys?

Dårligt Lys Pærer En sprængt eller smeltet pære er den mest grundlæggende årsag til en defekt bremselys . Hvis pæren bruges i bremselys er gået defekt vil det ikke arbejde når du trykker på bremserne. På denne måde din baglygte vilje arbejde men når du bremse , din bremselygter vil ikke arbejde.

Anbefalede: