Hvad er et kørekort i klasse 3?
Hvad er et kørekort i klasse 3?

Video: Hvad er et kørekort i klasse 3?

Video: Hvad er et kørekort i klasse 3?
Video: Køreteori - kapitel 3 2024, Kan
Anonim

Klasse 3 er køretøjet mellemkombination licens . En indehaver af en Klasse 3 Elever eller fuld licens kan køre : et kombivogn med en totalvægt (GCW) på mere end 12.000 kg, men mindre end 25, 001 kg. et køretøj dækket ind klasser 1 og 2.

For at holde dette i betragtning, hvad er en klasse 3 -driver?

EN klasse 3 licens er til kørsel en ejendomstransporterende lastbil med 3 aksler. Når traileren involverer luftbremser, så chauffør har brug for en klasse en med luftbremsetræning og en lægeundersøgelse. En mekaniker kan have en klasse 3 licens, så han kan prøvekøre en bobtail -traktor.

Ved også, hvordan får jeg min klasse 3-licens? Få en chauffør Licens . For at opnå en Klasse 3 licens for at køre lastbil, skal du have haft en gyldig klasse 5 chauffører licens i mindst 2 år, have en god kørerekord, være ved godt helbred og bestå en videnstest og 2 vejtest.

Hvad betyder den forskellige klasse på et kørekort med hensyn til dette?

En grundlæggende bil Licens ( klasse D) kan udstedes til en person på 18 år og ældre for alle typer af motorkøretøjer registreret af MVC, undtagen motorcykler. En kommerciel Kørekort ( klasse A, B, C) er til store lastbiler, busser og køretøjer, der transporterer farlige materialer.

Hvad er klasse 3 -kørekort i Singapore?

Klasse 3 : Motorvogn og motortraktor, hvis vægt ubelastet ikke overstiger 2500 kg; og. Motorbiler konstrueret udelukkende og tilpasset til at transportere højst 7 passagerer (eksklusive chauffør ) og hvis vægt ubelæsset ikke overstiger 3000 kg.

Anbefalede: