Hvorfor er mit kølervæskebeholder lavt?
Hvorfor er mit kølervæskebeholder lavt?

Video: Hvorfor er mit kølervæskebeholder lavt?

Video: Hvorfor er mit kølervæskebeholder lavt?
Video: Min opgave er at observere skoven, og her sker noget mærkeligt. 2024, Kan
Anonim

1. Konstant lav på kølevæske . Et af de første symptomer, der almindeligvis er forbundet med en dårlig eller svigtende kølevæskebeholder er behovet for konstant at tilføje kølevæske . Hvis reservoir revner eller udvikler små utætheder, det kan forårsage kølevæske det lagres for at lække eller fordampe i en langsom hastighed.

Er det på denne måde normalt, at kølevæsken bliver lav?

Der er kun to måder, at kølevæske i din bil får lav . Der er en lækage, enten i radiatoren, slangerne eller motoren. Termostaten er indstillet for højt, eller der er en blokering, og kølevæske er får opvarmet til kogepunkt, og dampen forlader systemet, hvilket reducerer kølevæske niveau.

Kan du på samme måde bare tilføje kølevæske til reservoiret? Åbn motorhjelmen, og find motoren kølevæskebeholder . Hvis det kølevæske niveauet er lavt, tilføje den korrekte kølevæske til reservoiret (ikke selve radiatoren). Du kan brug fortyndet kølevæske i sig selv, eller en 50/50 blanding af koncentreret kølevæske og destilleret vand.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er tegn på lavt kølevæske?

  • Dashboard -advarselslampe eller unormal temperaturmåler - Det første tegn på lavt kølevæske bør være et advarselslys på instrumentbrættet eller en stigende temperaturmåler.
  • Automatisk motorstop – Hvis du kører en moderne bil, vil den være udstyret med en automatisk motorstopfunktion.

Påvirker lavt kølevæske AC?

I et korrekt operativt system motorkølevæske temperatur bør ikke påvirke køling af klimaanlæg . A/C-kondensatoren er placeret foran radiatoren og er den første til at modtage den indgående luftstrøm. Det er manglen på luftstrøm over kondensatoren og radiatoren, der forårsager et problem i to systemer.

Anbefalede: