Hvordan virker lime scootere NZ?
Hvordan virker lime scootere NZ?

Video: Hvordan virker lime scootere NZ?

Video: Hvordan virker lime scootere NZ?
Video: How to use Lime Scooter | Auckland 2024, Kan
Anonim

Ryttere opkræves $ 1 for at leje scooter og 30 cents i minuttet, hvilket svarer til omkring $18 i timen. Brugere kan pause deres tur, i det væsentlige reservere den fra andre brugere, men pauseraten er den samme som den aktive hastighed.

Desuden, hvordan lader kalkscooterne?

Lime scootere er opkrævet af folk kaldet "saftpressere", disse mennesker er entreprenører til Citron (bortset fra koncertøkonomien som en uber driver) - Citron udbetaler dem en dusør (alt fra $4 til $20 pr scooter afhængigt af byen og resterende batteri og antal andre faktorer) for at indsamle scootere der har lavt batteri

Udover ovenstående, hvor hurtigt kan kalkscootere køre NZ? De fleste virksomheder har sat sig hastighed grænser for deres scootere til 15 mph. De opfordrer dog ryttere til at følge lokale regler og udvise forsigtighed. I Distriktet er nye regler sat til gå træder i kraft næste år vilje kræve, at virksomhederne fastsætter et maksimum hastighed grænse på 10 mph.

Og hvor meget koster en kalkscooter NZ?

Kalk burde har været mere på forhånd med at øge sin priser , siger en forbrugervagthund. I den forløbne uge har scooter lejefirmaet øgede sin priser i New Zealand fra 30c i minuttet til 38c, en stigning på omkring 26%. Det stadig omkostninger $ 1 at leje scooter og minutprisen anvendes derefter.

Hvor meget koster det at bruge en limescooter?

For at starte evt Citron tur, uanset tid eller distance, er $1,00. Uanset hvor du er, eller hvornår du er ved brug af -en scooter , skal du betale denne $1,00 betaling . Det her betaling debiteres dit kreditkort direkte via Citron app. Efter $1,00 start betaling , det scootere koster $0,15 i minuttet.

Anbefalede: