Hvor meget koster elektriske scootere at leje?
Hvor meget koster elektriske scootere at leje?

Video: Hvor meget koster elektriske scootere at leje?

Video: Hvor meget koster elektriske scootere at leje?
Video: КАК НАУЧИТЬ ДЕВУШКУ ЕЗДИТЬ на ЭЛЕКТРОСКУТЕРЕ Новая ведущая электротранспорта Электроскутеры SKYBOARD 2024, Kan
Anonim

Hvor meget gør det koste ? For forbrugere, e- scootere er billig transport: $ 1 for at låse op for en scooter , plus 15 cent til 25 cent i minuttet. Kalk, Gotcha og Bolt koste den oprindelige dollar plus 15 cents i minuttet; Bird er $1 plus 25 cents i minuttet. Disse scootere er for voksne: lejere skal være fyldt 18 år med gyldigt kørekort.

I forhold til dette, hvor meget koster det at leje en el-scooter?

For det første isolerer lejescooterne rytteren fra de fleste omkostninger ved enheden. I detailhandlen koster de mellem $100 og $500. Men du kan begynde at køre på mange elektriske scootere for $1 og derefter 15 øre et minut derefter. En 2-mile tur tager omkring 10 minutter og koster mindre end $ 3.

Ved også, hvor meget koster det at leje en fuglescooter? (Normalt, at leje en fuglescooter koster $ 1 for at låse op og 15 cent i minuttet.)

Udover ovenstående, hvor meget koster limescootere at leje?

Lime scootere er ganske overkommelige og kun koste $ 1,00 for at låse op for scooter og $ 0,15 for hvert kørt minut.

Hvor meget koster det at leje en spin -scooter?

Spin Cykeldel Omkostninger : Vores priser er enkle: 1 USD for hvert 30. minut. Appen sporer tidspunktet for din tur og beregner koste i trin på 30 minutter. For eksempel betragtes en rejse på 17 minutter som $ 1, mens en rejse på 43 minutter betragtes som $ 2.

Anbefalede: