Er elektriske scootere lovlige i Seattle?
Er elektriske scootere lovlige i Seattle?

Video: Er elektriske scootere lovlige i Seattle?

Video: Er elektriske scootere lovlige i Seattle?
Video: Как покупать б/у ЭЛЕКТРОСКУТЕРЫ citycoco купить электроскутер б/у КАК выбрать электротранспорт 2021 2024, Kan
Anonim

Byen vil begynde at arbejde med pilotprogrammet i de kommende uger, men vil sandsynligvis først begynde at acceptere tilladelsesansøgninger før i september eller oktober med service fra januar. Indtil nu, Seattle har forbudt scooter aktier og by lov aktuelt barer brug af motoriseret fod scootere på fortove og cykelstier.

Med dette i øjesyn, er scootere lovlige i Seattle?

I dag, Seattle lov tillader scootere på veje, skuldre og stræder, men ikke på fortove, cykelstier og andre offentlige stier. Cyklister er tilladt at ride på fortovet. Løbehjul kan være begrænset i nogle områder med masser af fodgængertrafik, som Pike Place Market, ifølge tjeklisten.

På samme måde har de kalkscootere i Seattle? Citron siger det vilje tage sine grønne lejecykler af Seattle gader indtil i hvert fald april, mens virksomheden forhandler med byen om potentielle 2020 scooter og cykeltilladelser. Citron har lov til at betjene i alt 3.950 cykler i Seattle.

På samme måde spørges det, er elektriske skateboards lovlige i Seattle?

Seattle . Skateboards (motorer eller ej) betragtes som "legetøj" i City of Seattle ( Seattle Kommunal kode 11.40. 250) og er det derfor ikke tilladt på gader. Elektrisk personlige hjælpemidler til mobilitet (EPAMD'er) er reguleret af SMC 11.14.

Er elektriske scootere lovlige i WA?

I øjeblikket, Western Australian love bestemme det elektriske løbehjul skal køre med 10 km/t eller mindre, og "må ikke bruges på stier og stier, der er beregnet til fælles brug af fodgængere og cykler." Enhver uden licens elektriske løbehjul må kun bruges på privat ejendom.

Anbefalede: