Hvor meget koster det at løse bilers elektriske problemer?
Hvor meget koster det at løse bilers elektriske problemer?

Video: Hvor meget koster det at løse bilers elektriske problemer?

Video: Hvor meget koster det at løse bilers elektriske problemer?
Video: Hjemmeladning af elbiler 2021 - Sammenlign lade udbydere 2024, Kan
Anonim

Omkostninger til reparation af bilens elektriske system

Bil reparation Gennemsnitlige omkostninger
Erstatte batterikabler $125-$400
Erstatte generator $290-$680
Erstatte sikring $110-$140
Erstatte forret $290-$995

På samme måde, hvor meget koster det at løse elektriske problemer i en bil?

Ved, hvilken pris du bør betale for at få din køretøj fast. Det gennemsnitlige omkostninger til en elektrisk systemdiagnose er mellem $87 og $111. Arbejdskraft omkostninger anslås mellem $ 87 og $ 111. Skøn gør inkluderer ikke skatter og afgifter.

Ved også, hvor meget koster det at løse elektriske problemer i et hus? Du kan forvente at betale $ 8, 000 til $ 15, 000 for at tilslutte et hjem på 1, 500 til 3, 000 kvadratmeter. Det præcise koste afhænger af størrelsen og alderen på din hus , den lethed, hvormed en elektriker kan få adgang til gamle ledninger, og de særheder, der bugner af ældre hjem.

Derudover, hvor meget koster det at reparere en kortslutning i en bil?

Når den holder op med at svinge, er du ved den elektriske kortslutning. Omkostningerne til reparation af biler kan variere fra $ 200 og opefter i en butik. Men hvis du bruger $ 15 på en professionel butiksmanual og $ 40 på specialværktøjer (se vores kilder herunder), kan du selv opspore det om en eftermiddag og reducere omkostningerne til din elektriske reparation af din bil.

Hvor lang tid tager det at løse et elektrisk problem i en bil?

Teknikere kan blive betalt 10 timers arbejdskraft til erstatte en motor. Hvis det tager dem to eller tre dage får de stadig betalt det 10 timer. Når det kommer til elektrisk diagnose det arbejdstid er ofte kompenseret i et direkte en-til-én-forhold.

Anbefalede: