Hvornår udkom Saturn Outlook?
Hvornår udkom Saturn Outlook?

Video: Hvornår udkom Saturn Outlook?

Video: Hvornår udkom Saturn Outlook?
Video: 2008 Saturn Outlook XR sunroof leaking-How to fix 2024, Kan
Anonim

2006

Hvornår blev den sidste Saturn Outlook tilsvarende lavet?

Chevrolet Traverse ville i sidste ende træde i stedet for Outlook som den familieorienterede model efter introduktionen af Traverse for modelåret 2009 og dødsfaldet af Outlook , sammen med resten af Saturn mærke i 2010, hvor modelåret 2010 er endelig modelår for Outlook.

Hvorfor blev Saturn desuden afbrudt? Produktionen af Saturn Ion blev midlertidigt stoppet i tre uger i 2003 pga Saturn forhandlere, der har et overlager af Ion-køretøjer. Det Saturn L-serien var ophørt efter 2005-modelåret på grund af dårligt salg.

Er en Saturn Outlook derfor en god bil?

Det Saturn Outlook og dens søskende, Chevrolet Traverse, Buick Enclave og GMC Acadia, er de første overkommelige, store bil -baserede SUV'er. Med sit rummelige interiør er den Outlook er et glimrende alternativ til en stor, lastbil-baseret SUV for købere, der ikke har brug for en lastbils ekstra trækkapacitet eller offroad-evne.

Er Saturn Outlook det samme som en GMC Acadia?

Saturn Outlook . Det GMC Acadia og Saturn Outlook crossovers var begge baseret på GM'er forhjulstrukket, unibody Lambda platform. Selvom de to modeller var ret ens, er Acadia var en smule mere eksklusivt end den værdifokuserede Outlook.

Anbefalede: