Kan du sætte en bil i en lastbil i bevægelse?
Kan du sætte en bil i en lastbil i bevægelse?

Video: Kan du sætte en bil i en lastbil i bevægelse?

Video: Kan du sætte en bil i en lastbil i bevægelse?
Video: Tilkobling af påhængsvogn Man vogntog 2024, Kan
Anonim

Mens en bil vil passer bag på a lastbil , du har et problem med at komme ud af bil en gang inde i lastbil (dørene åbner ikke bredt nok). Enten træk bil på en vogn eller Læg det på en bil anhænger; det er meget sikrere og mere bekvemt at indlæse/losse. Du kan leje en trækvogn og slæbe en bil med uhaul.

Kan du bare flytte en bil i en UHaul -lastbil?

Ja, du kan skib a bil i en U-Haul trailer eller UHaul lastbiler hvis du har erfaring med at trække trailer. Det betyder det du kan vende det vilje klart nok plads til bil og traileren og det du ved hvor meget plads du vil behov for at bremse, siden du har ekstra vægt på.

Ved også, er der flyttebiler med plads til 4? Hvis du prøver at flytte en familie og leder efter flytte lastbiler med plads fire personer, har du muligvis problemer. Fordi ledende lastbiludlejning virksomheder som U-Haul®, Penske® eller budget® ikke tilbyde dem! Udstyret fra disse virksomheder har højst tre sæder - og ingen tilbage sæder.

Heri kan du transportere en bil i en pod?

VI 'LL TRANSPORTERE DINE TING. DE 'LL TRANSPORTERE DIN BIL . PODS kan hjælpe med at forbinde du til en erfaren transport af køretøjer og lagerudbyder hvis du er ikke til roadtrips.

Hvad er bedre Penske eller UHaul?

Penske vs. generelt, Penskes satserne er mindst lidt højere end U-Haul's , men de kan være billigere nogle steder. Hvis lave priser er den vigtigste faktor for dig, anbefaler vi at få et tilbud fra begge firmaer.

Anbefalede: