Har alle rejsetrailere bremser?
Har alle rejsetrailere bremser?

Video: Har alle rejsetrailere bremser?

Video: Har alle rejsetrailere bremser?
Video: Это лучше чем Brembo, Zimmermann, ATE. Тормозные колодки с США 2024, Kan
Anonim

Generelt, campingvogne har bremser . De forbinder normalt til lastbilen, så de ved, hvornår de skal ansøge. Nogle campister, hvis de er virkelig små, vil ikke have bremser , som lastbilens bremser burde være tilstrækkeligt til at stoppe.

Og hvordan ved jeg, om min trailer har bremser?

Hvis du har elektrisk bremser der vil gå ledninger (normalt blå) ind i hjulnavene. Der skal også være en enhed på størrelse med en cigaretpakke monteret på tungen. En ledning stikker ud af den, og denne ledning skal tilsluttes rammen på tv'et hvornår bugsering.

Har min trailer derudover elektriske bremser? Hvis din traileren har bremser , men ingen aktuator, chancerne er store for at det har elektriske bremser . I begge situationer vil bremse controller fornemmer, hvornår bremse pedalen på dit trækkende køretøj trykkes ned, og den aktiverer bremser på din anhænger.

Også spurgt, skal du have en bremsestyring til trailerbremser?

Hvis din anhænger har elektronisk bremser , du har brug for en bremsekontrol og et udbryderkit. Hvis du har -en anhænger med elektronisk bremser , det bremser vil ikke fungere uden en eller anden form controller at sende et signal fra lastbilen til anhænger . Så hvis du har -en anhænger med elektronisk bremser , du har brug for en bremsekontrol.

Har alle hestetrailere elektriske bremser?

De fleste trailere er udstyret med elektriske bremser , som giver føreren mulighed for at styre trailerens bremse system manuelt inde fra lastbilens førerhus, men nogle få er stadig udstyret med lavteknologisk hydraulik bremser der aktiveres baseret på modstand fra det trækkende køretøj.

Anbefalede: