Vil Hyundai lave en ny Genesis Coupe?
Vil Hyundai lave en ny Genesis Coupe?

Video: Vil Hyundai lave en ny Genesis Coupe?

Video: Vil Hyundai lave en ny Genesis Coupe?
Video: Genesis Coupe отзыв от владельца!🚀 2024, Kan
Anonim

I 2015 sagde direktører, at 1 Mosebog lineup ville i sidste ende omfatte en "sportstype coupé , "og en lækket produktkøreplan i 2016 viste en" nær luksussport coupé "kommer i 2020. En meget anderledes Genesis coupe kan debutere på den kommende Ny York Auto Show.

Tilsvarende vil Hyundai bringe Genesis Coupe tilbage?

Bagdrevet Hyundai Genesis Coupe Er død Efter otte år i produktion, bagdrevet Hyundai Genesis Coupe er ikke mere. Hyundai's første (og indtil videre kun) sportsvogn har ikke en umiddelbar udskiftning, men en mere luksuriøs coupé fra 1 Mosebog mærke vilje til sidst kom på markedet.

Ved du også, laver Hyundai en 2-dørs bil? Nye og brugte Elantra Coupe priser, Hyundai Elantra Coupe Modelår og historie. I 2013 Hyundai introducerede den nyligt redesignede Elantra as et to - dør coupé. Genererer 148 hestekræfter og 131 pund-fod moment Hyundai kraftværket er parret med enten en seks-trins manuel eller seks-trins automatgearkasse.

Spørgsmålet er også, er Hyundai Genesis Coupe hurtig?

Acceleration og Power iflg Hyundai , det Genesis Coupe 3,8 kan sprænge fra 0 til 60 km / t på 5,5 sekunder.

Hvor meget koster en 2019 Hyundai Genesis Coupe?

Det 2019 Genesis G70 sælges i forhandlere i denne uge med start pris på $ 34, 900 før $ 995 for destination og levering. Basismotoren er en 2,0-liters turboladet I4, der yder 252 hestekræfter og et drejningsmoment på 260 pund-fod, og på næsten hver trim kommer den sammen med en otte-trins automat.

Anbefalede: