Er en stoplyskontakt det samme som en bremselyskontakt?
Er en stoplyskontakt det samme som en bremselyskontakt?

Video: Er en stoplyskontakt det samme som en bremselyskontakt?

Video: Er en stoplyskontakt det samme som en bremselyskontakt?
Video: Tro som bærer: «Kva er eit menneske verdt? Ein samtale om abort. 2024, Kan
Anonim

Det kontakt til bremselys , også kendt som stoplyskontakt eller bremse / stoplyskontakt , aktiverer den røde bremselygter på din bagside baglygter når du trykker på bremse.

Hvad styrer bremselyskontakten heri?

En af nøglefunktionerne i kontakt til bremselys er at tænde og slukke for bremselygter når bremse der trykkes på. Kontakt til bremselys kan udløse ABS lys og trækkraft kontrollamper at blive ved.

Ved også, hvad vil en dårlig bremselyskontakt forårsage? EN defekt bremselyskontakt kan forårsage mange problemer. I biler med et trykknap startsystem, en defekt bremselyskontakt kan forårsage køretøjet ikke til at starte. Ofte er en bremselyskontakt evt blive stukkende og arbejde intermitterende. Det her kan forårsage kontrollen af motoren eller ABS -systemet lys at komme på stregen.

For det andet, hvordan ved du, om din bremselyskontakt er dårlig?

En af det symptomer almindeligvis forbundet med en dårlig bremselyskontakt er bremselygter der hele tiden forbliver ved. Hvis bremselyset skifter shorts internt kan det forårsage bremselygterne at forblive oplyst, selv når pedalen bliver ikke trykket på.

Hvor går bremselyskontakten hen?

Det switch er placeret tæt på spidsen af din højre fod nær bremse , så det er nemt at få adgang til. Det kontakt kan faktisk klikke på plads uden brug af værktøj overhovedet.

Anbefalede: