Hvad er forskellen mellem stopskilt og vige tegn?
Hvad er forskellen mellem stopskilt og vige tegn?

Video: Hvad er forskellen mellem stopskilt og vige tegn?

Video: Hvad er forskellen mellem stopskilt og vige tegn?
Video: De første år efter krigen. Østpreussen. Professor Historier 2024, Kan
Anonim

Det forskel på at give efter og stopskilte er dog på en stopskilt , skal en bilist lovligt hold op lige før hold op linje, før du fortsætter. Giv plads regler er forskellige i at chaufføren skal Giv plads til trafik fremad, men behøver ikke hold op hvis det fastslås, at det er sikkert at fortsætte uden at gøre det.

Også at vide er, hvad er vige tegn?

I vej transport, et udbytte eller vige-skilt angiver, at fusionerende chauffører skal forberede sig på at stoppe, hvis det er nødvendigt for at lade en chauffør fortsætte med en anden tilgang. En chauffør, der standser eller sætter farten ned for at slippe et andet køretøj igennem, har givet ret til vej til det køretøj.

Ydermere, hvad er et helt stopskilt? Solbrændt alle - måde stopskilt , skal hvert køretøj i alle retninger blive fuldt ud hold op før du fortsætter. Ordren om at fortsætte er som følger: Først hold op første gang, uanset kørselsretning. Hvis et eller flere køretøjer holdt op på samme tid skal bilen til venstre give højre for vej til den til højre.

Tilsidesætter et stopskilt tilsvarende et vige-skilt?

EN stopskilt er ikke stærkere end en vige-skilt hvornår vige . Når 2 chauffører ankommer kl hold op eller give måder tegn på samme tid stopskilt bliver svarende til en vige-skilt . Begge køretøjer skal Giv plads til andre køretøjer, før de skal Giv plads til hinanden.

Hvordan ved du, hvornår du skal vige?

Giv plads regler, hvor der ikke er skilte Nogle krydsfelter har ingen lyskryds eller skilte. Generelt, hvis du vender mod et andet køretøjs sti , du må Giv plads . Når du drejer i et kryds, skal du Giv plads til: Modkørende kørende ligeud.

Anbefalede: