Indholdsfortegnelse:

Hvor meget er uber fra JFK til Manhattan?
Hvor meget er uber fra JFK til Manhattan?

Video: Hvor meget er uber fra JFK til Manhattan?

Video: Hvor meget er uber fra JFK til Manhattan?
Video: JFK to New York (Manhattan) → AirTrain, Subway, Bus, LIRR, Taxi, Uber, Lyft 2024, Kan
Anonim

JFK til Manhattan

Uber priser til Manhattan kan få så lavt som $35 og så højt som $163 afhængigt af tjenesten. Flad satser gælder for direkte ture mellem angivne steder. Lyft på den anden side starter ved $ 48 og kan blive så højt som $ 76 for Plus

Heri kan du få en uber fra JFK til Manhattan?

hvis du allerede tage Uber , det her man kan gemme lovligt du op til 50% rabat på din tur til Manhattan . I stedet for at tage en Uber direkte fra en JFK terminal, tag AirTrain til Jamaica Station og Uber derfra til Manhattan.

Efterfølgende er spørgsmålet, er Uber billigere end en taxa i NYC? Ifølge en RideGuru -analyse, Uber er billigere end en taxa i byer som San Francisco, LosAngeles og Detroit, mens taxaer er billigere i New York City.

Hvor meget koster en uber i NYC?

Med det nye gebyr på $ 2,75 koster omkostningen for Uber , der har en basispris på $ 8 på Manhattan, vil også stige til et minimum af $ 10,75.

Afhenter Uber fra JFK?

Uber JFK bruger et FIFO-system (First in First Out), hvor Uber Chauffører skal vente i en udpeget zone for at modtage Uber anmodninger. At modtage Saml op anmodninger, skal du enten vente på mobiltelefonpartiet eller Limo Parti kl JFK Lufthavn. Når du modtager en rejseanmodning, skal du køre mod terminalområdet på ankomstniveauet.

Anbefalede: