Er kompressionsbeslag lovligt på bremserør?
Er kompressionsbeslag lovligt på bremserør?

Video: Er kompressionsbeslag lovligt på bremserør?

Video: Er kompressionsbeslag lovligt på bremserør?
Video: Goodbye Sunlight | EP 1 | Lyset | Prime Video Norge 2024, April
Anonim

Kompressionsbeslag kan splejse stykker eller sektioner af stål bremselinje sammen for at skabe en forsegling mellem de to sektioner. Presset løber igennem bremseledninger er ekstremt høj. Flere stater har gjort brug af kompressionsfittings på personbiler ulovligt netop af denne grund.

Er kompressionsbeslag lovlige på bremserør i Pennsylvania?

PA Inspektør her. Kompressionslinefittings er ikke kun ikke sikre for enhver hydraulik linje /system er de ikke tilladt under PA'er inspektionsretningslinjer. Du skal bruge en blusse type forening og møtrik.

For det andet, hvor meget tryk kan en kompressionsfitting tage? Kompressionsbeslag er det perfekte valg til høj tryk applikationer. I kombination med en høj tryk slangemateriale som stål, stort kompressionsbeslag kan bruges ofte ved tryk over 10.000 psig.

På samme måde spørger folk, om bremseslange -kompressionsbeslag er lovlige i Ontario?

Kompressionsbeslag er ulovlig . Kør linje som om det er fra fabrikken, ét stykke.

Kan du bruge JB Weld på bremseslangen?

Beklager, men det ENESTE sikre ting at gør er at erstatte bremselinje . JB svejsning er fantastiske ting, men ikke på den vigtigste del af at kontrollere din bil. Ikke engang brug en kompressionspasning på din bremse system. Du vil tryk så hårdt på bremserne du kan i en panik -stop -situation.

Anbefalede: