Hvordan kontrollerer du, om et relæ er åbent?
Hvordan kontrollerer du, om et relæ er åbent?

Video: Hvordan kontrollerer du, om et relæ er åbent?

Video: Hvordan kontrollerer du, om et relæ er åbent?
Video: How to Test a Relay the Correct Way 2024, Kan
Anonim

Fast tilstand relæer skal kontrolleres med et ohmmeter på tværs det normalt åben (N. O.) terminaler hvornår kontrolstrømmen er slukket. Relæerne burde være åben , skiftede til OL og lukket (0.2, det intern modstand af det ohmmeter) hvornår kontroleffekt anvendes.

Hvordan kan du kontrollere, om en kontakt normalt er åben?

Til Prøve NEJET ( Normalt åben ) Terminal på et relæ Tag et multimeter ud og sæt det i ohmmeter-indstillingen (Ω). Placer en sonde på COM-terminalen og den anden probe på NO-terminalen. Sørg for at læse en høj modstand på flere megohm (MΩ).

På samme måde er et relæ godt, hvis det klikker? klikker du hører inde i relæ tilfældet er spolen, der flytter kontakterne. larmen gør ikke sikre, at metaldelene indeni vilje lede strøm korrekt.

Under hensyntagen til dette, hvordan tester du et batterirelæ?

Placer bare batteri på den relæ terminaler, der er tilsluttet relæ spole. Når du placerer 9 volt batteri på den relæ spoleterminaler, den relæ vil klikke. Prøv at skifte mellem + og – positive og negative terminaler, hvis spolen ikke virker.

Hvad sker der, når et relæ går dårligt?

På trods af dette, nogle gange tændingen relæ kan svigte på grund af slid, ulykke, beskadigelse eller udsættelse for vand. EN dårligt tænding relæ vil ikke kun forårsage startproblemer til dit køretøj, men det kan også forårsage standsning eller køretøjet, afladning og beskadigelse af batteriet og strømtabet i instrumentbrættets lamper.

Anbefalede: