Hvor er brændstofpumpens relæ placeret på en Toyota Camry fra 1992?
Hvor er brændstofpumpens relæ placeret på en Toyota Camry fra 1992?

Video: Hvor er brændstofpumpens relæ placeret på en Toyota Camry fra 1992?

Video: Hvor er brændstofpumpens relæ placeret på en Toyota Camry fra 1992?
Video: Toyota Camry XV10 (1991-1996) Fuse Box Diagrams 2024, Kan
Anonim

Det relæ er befinde sig bag handskerummet. Du bliver nødt til at fjerne det, inde og det hele. Så skulle du se en pakke med tre relæer lige over handskerummets åbning. Det bliver den midterste.

Og hvor er brændstofpumpens relæ placeret?

Det brændstofpumperelæ er en elektronisk komponent, der findes på stort set alle køretøjer udstyret med en forbrændingsmotor. Det findes ofte i sikringsboksen befinde sig i motorrummet og fungerer som den primære elektroniske kontakt, der styrer strømmen til brændstofpumpe.

For det andet, hvor er brændstofpumpen placeret på en Toyota Camry fra 1994? Hvis du skal udskifte brændstofpumpe i en Toyota Camry , det pumpe enhed er befinde sig inde i brændstof tank direkte under de bageste passagersæder. Du skal fjerne sæderne inde fra bilen. Når de er fjernet pumpe er let tilgængelig ved at åbne et overdækket hul lige over tanken.

hvor er brændstofpumperelæet på en 2000 Toyota Camry?

Det brændstofpumperelæ er placeret under sikringsboksdækslet i motorrummet ved siden af batteriet, der løber tilbage til luftfilterhuset. Det relæ er angivet på en etiket på undersiden af dækslet til sikringsboksen.

Hvor er relæet placeret?

Tændingen relæ er normalt fundet i sikringsboksen beliggende under emhætten, og den overfører elektricitet fra batteriet til tændingskomponenterne, som giver dig mulighed for at starte bilen på et øjeblik.

Anbefalede: