Hvor er brændstofpumpens relæ på en Nissan Sentra fra 2005?
Hvor er brændstofpumpens relæ på en Nissan Sentra fra 2005?

Video: Hvor er brændstofpumpens relæ på en Nissan Sentra fra 2005?

Video: Hvor er brændstofpumpens relæ på en Nissan Sentra fra 2005?
Video: Тест-драйв НИССАН СЕНТРА 2018. Крупный семейный седан. 2024, Kan
Anonim

Under alle omstændigheder relæ er placeret inde i sikringsboksen i venstre side under instrumentbrættet, nummer F17, 10amp.

Hvor er brændstofpumpens relæafbryder derfor placeret?

Det brændstofpumperelæ er en elektronisk komponent, der findes på stort set alle køretøjer udstyret med en forbrændingsmotor. Det findes ofte i sikringsboksen befinde sig i motorrummet og fungerer som den primære elektronik kontakt der styrer strøm til brændstofpumpe.

Hvad sker der også, hvis du fjerner brændstofpumpens relæ? Stedet kan være anderledes i nogle andre biler. Uden dette relæ , ville motoren ikke modtage brændstof mens du starter. Det her kan få motoren til at vare længere end normalt. hvis du høre ingen nynnen fra brændstofpumpe men bilen starter til sidst og kører fint, så brændstofpumperelæ har fejlet.

Også at vide, hvor er brændstofpumpens relæ placeret på en Nissan Altima fra 2005?

Det relæ skal være i en boks i nærheden af batteriet. Der er ingen nulstillingsknap. Det relæ skal være i en æske nær batteriet.

Hvor er brændstofpumpens nulstillingsknap?

Det her kontakt lukker for brændstofpumpe i tilfælde af en kollision. En gang kontakt er blevet snublet, må det være Nulstil manuelt for at starte motoren. Trægheden kontakt er placeret på tåbrættet, til højre for gearkassen, i fodrummet på passagersiden.

Anbefalede: