Har Hyundai biler reservedæk?
Har Hyundai biler reservedæk?

Video: Har Hyundai biler reservedæk?

Video: Har Hyundai biler reservedæk?
Video: Bilbasen tester biler under 10.000 kroner 2024, Kan
Anonim

Ny Hyundai modeller ikke har reservedæk længere, men det er kun fordi bilproducenten har designet et nyt system til at hjælpe dig, når du få en lejlighed langt hjemmefra. Dette enkle lille kit kan være en livredder, når du er på farten og få en punktering under kørslen.

Bare så, kommer biler med reservedæk?

A. Ikke rigtigt. Omkring en tredjedel af nye biler i dag gør ikke komme med en reservehjul , selvom de måske er udstyret med et kompressor- og tætningssæt til midlertidigt at fikse aflat dæk . Nogle biler uden reservedele komme med "løb-flad" dæk , der er designet til at fungere i en begrænset afstand efter at have mistet luft fra en typisk punktering.

Kommer Hyundai Kona desuden med et ekstra dæk? Et head-up display (Ultimate). Lædersæder og styring hjul . Det Kona har en reservedæk inkluderet i fronten hjul køre trim, men Ultimate og Limited AWD trim har ingen ekstra og ingen runflats.

Har Hyundai velosters heraf reservedæk?

Ægte Hyundai Veloster Kompakt Reservehjul Kit. En lejlighed dæk dåse ske når som helst i ethvert vejr. Dette kit passer til alle 2012+ HyundaiVelosters.

Hvorfor har nye biler ingen reservedæk?

Andre har 'run-flats', dæk forstærket for at tillade føreren at fortsætte på en punktering i en begrænset periode. Næsten halvdelen af nye biler er solgt uden -en reservehjul overhovedet - de er udstyret med et reparationssæt: dybest set noget fugemasse og en luftpumpe, som du bruger til midlertidigt at fikse dæk.

Anbefalede: