Kan du slå op om ulykkesrapporter?
Kan du slå op om ulykkesrapporter?

Video: Kan du slå op om ulykkesrapporter?

Video: Kan du slå op om ulykkesrapporter?
Video: 7 Måder at Slå Op med Din Kæreste 2024, Kan
Anonim

Ifølge statslovgivning, bilulykke rapporter er offentlige registre 60 dage efter datoen for en krak . Engang en bilulykkesrapport bliver et offentligt register, hvem som helst kan få en kopi.

Hvordan finder jeg derfor en ulykkesrapport op?

Brug anmodningen til Kopi af Ulykkesrapport (PDF) (MV-198C) for at bestille en kopi af en ulykkesrapport via mail. Du skal angive datoen for nedbruddet/ ulykke og amtet, hvor styrtet/ ulykke skete og mindst én af følgende: nummeret på et køretøj involveret i ulykken/ ulykke og/eller.

kan jeg se en ulykkesrapport online? Du kan download og fuldfør to kopier af politiet Ulykkesrapport (Anmod om kopi af kollisionsjournal), og send dem enten til hændelsesområdet eller aflever dem personligt på området. Du kan også anmode om en kollision rapportere online ved hjælp af kollisionen Rapport Henteportal.

Tager vi hensyn til dette, er rapporter om bilulykker offentlige rekorder?

Ifølge statslovgivning, bilulykke rapporter er offentlig rekord 60 dage efter datoen for et nedbrud. Engang en bilulykkesrapport bliver et spørgsmål om offentlig rekord , kan enhver få en kopi.

Er politianmeldelser offentlige oplysninger?

Politirapporter . Politi efterforske forbrydelser og arrestere mennesker, men de anklager ikke folk for forbrydelser. Politiets optegnelser er således ikke en del af retssystemet, og dokumenter som arrestation rapporter eller forbrydelse/hændelse rapporter holdt ved politi afdelinger formodes ikke at være åbne for offentlig som domstol optegnelser er.

Anbefalede: