Indholdsfortegnelse:

Hvor tilsluttes batterikablerne?
Hvor tilsluttes batterikablerne?

Video: Hvor tilsluttes batterikablerne?

Video: Hvor tilsluttes batterikablerne?
Video: Opel Astra 1.6 16V замена ремня привода коленчатого вала и уплотнения - короткая версия 2024, Kan
Anonim

Negativ kabler bolt direkte til karosseriet af bilen eller motorblokken, positiv kabler fastgøres til starteren. Det batteri vil have etiketter markeret med et + og et – tegn. Plusset er det positive kabelterminal , - er det negative.

På samme måde, hvordan tilslutter du positive batterikabler?

Sådan tilsluttes batterikabler

  1. Fjern de gamle kabler fra batteriet ved at løsne boltene på begge kabelender med en skruenøgle. Tag begge kabler af batteripolerne, start med det negative kabel.
  2. Frakobl det negative kabel fra motorblokken. Fjern det positive kabel fra magnetventilen, relæet eller starteren.

For det andet, hvor går det negative kabel fra et batteri hen? Normalt negativt batterikabel vil blive boltet til motoren eller et sted på køretøjets ramme, mens den positive batterikabel vil normalt blive boltet til starteren eller en sikringsboks.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvilket batterikabel jeg tilslutter først?

Sikkerhed: Altid fjerne det negative kabel først , så det positive kabel . Når du forbinde det batteri , forbinde den positive ende først . Så ordren er: Fjerne sort, fjerne rød, vedhæfte rød, vedhæfte sort. Fjerne klemmen holder nede batteri.

Hvordan forbinder du batteriledninger?

Tilslutning af batterier I serien Fjern isoleringen fra begge ender af ledninger at afsløre 1 tommer bar tråd . Pas på ikke at skære i tråd . Ved hjælp af en klemme, forbinde en af de ledninger til den positive terminal på en af batterier . Forbinde Sekundet tråd til den anden terminal batteri.

Anbefalede: