Kan en LED tilsluttes direkte til et 9v batteri?
Kan en LED tilsluttes direkte til et 9v batteri?

Video: Kan en LED tilsluttes direkte til et 9v batteri?

Video: Kan en LED tilsluttes direkte til et 9v batteri?
Video: Пылесос который вы ждали и мой новый помощник QIDI X-MAX. 2024, Kan
Anonim

Selvom disse er normale lysdioder, har de en indbygget modstand, der sænker spændingen fra fem volt til den spænding, der kræves af LED . Fem volt lysdioder kan være tilsluttet til en ni volt batteri , men en ekstern modstand er også nødvendig for at falde spændingen til de krævede fem volt.

Hvor mange lysdioder kan jeg slutte til et 9v batteri?

En meget vigtig. LED'er forårsage et ret konstant fald, der, som Malife siger, hovedsageligt afhænger af LED'ens farve, og også varierer en smule med strømmen. Dette diagram viser ungdommen i alt synligt lys LED'er kræver mindst 1,8V. En rød LED vilje falde omkring 2,2V, så som du så det kan strøm fra en 3V batteri.

Ved også, hvor meget spænding der kræves for at lyse en LED? Det er sikkert nok at antage 1,7 volt for rød ikke-høj lysstyrke, 1,9 volt for høj lysstyrke, høj effektivitet og lavstrømsrød, og 2 volt for orange og gul og 2,1 volt for grøn. Antag 3,4 volt for lyse hvide, lyse ikke-gulgrønne og de fleste blå typer.

Med hensyn til dette, kan et 9 volt batteri drive en pære?

Du kan køb et færdigt snap-on stik til 9 - volt batterier der har to ledninger der strækker sig derfra, som du kan oprette forbindelse til din lys pære . Du kan køb pærer fra elektriske butikker, eller online, der fungerer ved hjælp af forskellige spændinger. For eksempel nogle pærer kan operere ved hjælp af fra seks volt til 28 volt.

Kan du køre LED-lys fra et batteri?

Mest LED lys er indrettet, så de kan stikke af af en 12v batteri -faktisk, 12v lysscanning forårsage en kortslutning, når den tilsluttes direkte til en stikkontakt, som normalt har 110v strøm. Det her kan være meget farlig, og derfor er den bedste løsning at løb Disse lys gennem arelay i stedet.

Anbefalede: