Kan postnumre starte 0?
Kan postnumre starte 0?

Video: Kan postnumre starte 0?

Video: Kan postnumre starte 0?
Video: Самый младший роутер Keenetic Start KN-1111 2024, Kan
Anonim

Det første ciffer i ZIP koden bruges som følger: 0 = Connecticut (CT), Massachusetts (MA), Maine (ME), New Hampshire (NH), New Jersey (NJ), Puerto Rico (PR), RhodeIsland (RI), Vermont (VT), Jomfruøerne (VI), APO Europe (AE), FPO Europe (AE)

På denne måde, hvor er postnummeret 00001?

Ak, den laveste postnummer er ikke et enkelt ciffer eller i besiddelse af Højesteret eller en anden sådan gruppe. Den laveste brug postnummer er 00501, og det tilhører IRS postbehandlingscenter i Holtsville, New York. Omvendt den højeste i brug postnummer , 99950, hører til byen Ketchikan, Alaska.

Efterfølgende er spørgsmålet, om 11111 er et gyldigt postnummer? Hvis jeg får en postnummer synes godt om 11111 , det er teknisk set en gyldigt postnummer men det teksteriseres ikke.

Desuden, hvem har det laveste postnummer?

00501 - Holtsville, NY The mindste nummer postnummer i USPS -systemet er 00501 placeret i Holtsville, New York. Det er ikke boligbebyggelse postnummer , men snarere en speciel kode foran IRS -centeret der.

Er postnumre obligatoriske?

I 1967, postnumre blev til obligatorisk på allmail. EN postnummer er et femcifret tal, der repræsenterer et bestemt sted i USA. Det fjerde og femte ciffer repræsenterer mere specifikke områder, f.eks. Posthuse og postale leveringszoner i en by eller by.

Anbefalede: