Hvilken Ferrari blev brugt i Ferris Buellers fridag?
Hvilken Ferrari blev brugt i Ferris Buellers fridag?

Video: Hvilken Ferrari blev brugt i Ferris Buellers fridag?

Video: Hvilken Ferrari blev brugt i Ferris Buellers fridag?
Video: Cameron trashes the Ferrari: Ferris Bueller's Day Off (1986) 2024, Kan
Anonim

EN IKONISK Ferrari brugt i Ferris Buellers Day Off skal gå under hammeren. Det 250 GT California Spyder var en af tre replikaer bygget til kultklassikeren fra 1986 med Matthew Broderick i hovedrollen. Den klassiske bil forventes at få masser af interesse, når den kommer til salg i denne måned.

Brugte de derfor en rigtig Ferrari i Ferris Bueller?

1963 Modena GT California Spyder fra klassisk 80'er -svirp Ferris Buellers fridag går på auktion i denne måned, men spoiler -alarm, det er faktisk ikke en rigtig Ferrari . Glassmoyer hørte, at en Modena GT Spyder var til salg i det sydlige Californien og besøgte ejeren.

For det andet, hvad sker der med Ferrari i Ferris Bueller? I den klassiske film fra 1986 Ferris Buellers fridag ,” Buellers bedste ven, Cameron Frye, siger berømt: “1961 Ferrari 250GT Californien. Køretøjet er opført som en 1985 Modena GT Spyder California - en kopibil, som er en Ford -pasform med en glasfiberkasse, der ligner en Ferrari , ifølge Cnet.

Udover dette, hvem ejer Ferrari fra Ferris Buellers Day Off?

Forfatter og instruktør John Hughes havde oprindeligt planlagt, at bilen skulle være en Mercedes, indtil han stødte på en kopi af '61 Ferrari GT i et blad. Replika-modellen blev kaldt GT Spyder California, bygget af Neil Glassmoyer og Mark Goyette.

Hvor meget solgte Ferris Bueller Ferrari for?

Det Ferrari 250 GT California Spyder -replika berømt for sin rolle i Ferris Buellers fridag går under hammeren. En falsk Ferrari berømt brugt i ikonisk 1980'er film Ferris Buellers fridag , har sælges for en svimlende US $ 396, 000 (A $ 577, 000) på auktion sidste weekend.

Anbefalede: