Hvilken Ferrari blev brugt i Magnum PI?
Hvilken Ferrari blev brugt i Magnum PI?

Video: Hvilken Ferrari blev brugt i Magnum PI?

Video: Hvilken Ferrari blev brugt i Magnum PI?
Video: Magnum and Higgins - Ferrari 2024, Kan
Anonim

Ferrari 308 GTS

Hvilken Ferrari bruges på denne måde i den nye Magnum PI?

Ferrari Er stadig stjernen i Magnum , P. I ., Genstart på CBS The Ferrari 308GTS er tilbage, men detektivens hovedtur er nu en 488, og selvfølgelig spilles han ikke længere af Tom Selleck.

hvad skete der med Magnum PI Ferrari? Magnum P. I . Fantastiske 80'ere Ferrari Går til auktionsblokken. Alle ville Magnum P. I .'s Ferrari . Efter at skydningen var afsluttet, returnerede produktionsselskabet bilen til Ferrari , som omlakerede den og solgte den som "demo"-bil til sin første ejer i 1986. Den nuværende ejer købte bilen i 1989.

På samme måde spørger folk, hvor mange ferrarier brugte de i Magnum PI?

Den røde targa-toppede 308GTS blev gjort berømt på Magnum P. I. TV-show. Op til fem 308 GT'er blev brugt til filmoptagelser, hvor de bedste modeller blev brugt til nærbilleder og statiske optagelser. Det menes også, at studierne kan have konstrueret specielle "kit"-biler til stuntene.

Hvilket år og model var Magnum PI Ferrari?

I denne 1985 Ferrari 308 GTS. Vend denne retro Ferrari fra en barndomsplakat til en fantastisk virkelighed. De fleste genkender måske dette model bil som den Tom Selleck-drevne Ferrari 308 i det populære tv -show Magnum P. I . Thomas Magnum (Tom Selleck) kørte denne søde tur rundt i Oahu i otte hele sæsoner fra 1980 til 1988.

Anbefalede: