Påvirker lav kølevæske AC i bilen?
Påvirker lav kølevæske AC i bilen?

Video: Påvirker lav kølevæske AC i bilen?

Video: Påvirker lav kølevæske AC i bilen?
Video: Как сохранить свой автомобиль AC Ice Ice Ice 2024, Kan
Anonim

I et korrekt operativt system motorkølevæske temperatur bør ikke påvirke køling af klimaanlæg . Men teknisk set er det ikke det høje kølevæske temperatur forårsager A/C -problemet. Det er Mangel af luftstrøm over kondensatoren og radiator forårsager ét problem i to systemer.

Hvordan påvirker lavt kølevæske din bil under hensyntagen til dette?

Et lavere niveau end normalt kølevæske betyder, at kølevæske har mindre tid til at afkøle i radiatoren, før den pumpes gennem systemet igen, hvilket resulterer i ineffektivitet motor køling. Som biler bliver ældre, kan de begynde at lække kølevæske , og det er vigtigt, at du regelmæssigt tjekker din kølevæske niveau.

Udover ovenstående, hvordan ved du, om din bils AC er lavt på Freon? Nå, der er et par tegn at kigge efter.

  1. Rumtemperatur luft. Et af de mest karakteristiske symptomer på lav freon er tilstedeværelsen af stuetemperaturluft, der blæser fra ventilationsåbningerne.
  2. Synlige lækager. Selvfølgelig er et andet tegn på lave freonniveauer en synlig lækage.
  3. Koblingen går ikke i indgreb.
  4. Is på kompressor.

For det andet, har bil AC brug for kølevæske?

Et klimaanlæg er en lukket system, og hvis der ikke er problemer, kølevæske forbruges ikke af køretøj , heller ikke gør det flygter. Medmindre din biler A/C er inde brug for af reparation, er der ingen brug for for at "top" systemet. Kompressoren sætter kølemidlet under tryk og holder det strømmende gennem hele systemet.

Påvirker termostaten klimaanlægget i en bil?

Under de fleste omstændigheder, en dårlig termostat vil ikke have nogen effekt overhovedet på aircondition system. En fast-åben termostat vil konstant sende kølevæske gennem radiatoren for at køle, hvilket betyder, at kølevæsken - og dermed varmeren - måske aldrig når sin fulde driftstemperatur.

Anbefalede: