Påvirker lavt kølevæske varmen i bilen?
Påvirker lavt kølevæske varmen i bilen?

Video: Påvirker lavt kølevæske varmen i bilen?

Video: Påvirker lavt kølevæske varmen i bilen?
Video: Pas på varmen i bilen 2024, Kan
Anonim

Årsag #1: Ikke nok Kølevæske

Det kan føles køligt de første par minutter, fordi motor skal varme op for at kølevæske til varme op og give varme til dit interiør. Når din bil er lav på kølevæske , vil den ikke kunne sende nogen til varmeapparat kerne for at skabe varm luft.

Hvis dette tages i betragtning, kan lavt kølevæske ikke forårsage varme?

Hvis din radiator er meget lav på kølevæske , får du ingen varme . Hvis dine niveauer er i orden, har du enten en dårlig vandpumpe eller en termostat, der ikke åbner.

For det andet, kan et lavt bilbatteri påvirke varmeren? EN svagt bilbatteri kan få dit autoklimaanlæg til at fungere dårligt eller slet ikke. Bilbatterier skal have nok spænding til at udløse AC-kompressoren, og mens den kan være stærk nok til at køre resten af din bil , det kan det også stadig være svag at køre din biler aircondition.

Derudover, hvad er tegnene på lavt kølemiddel?

  • Dashboard -advarselslampe eller unormal temperaturmåler - Det første tegn på lavt kølevæske bør være et advarselslys på instrumentbrættet eller en stigende temperaturmåler.
  • Automatisk motorstop – Hvis du kører en moderne bil, vil den være udstyret med en automatisk motorstopfunktion.

Hvorfor blæser min bil kold luft ud, når varmen er tændt?

Varmt kølevæske fra motoren passerer gennem en varmekerne, der ligner og fungerer meget som en lille radiator og en blæsermotor luft gennem det. Det er også årsagen til, at en tilsluttet varmelegemekerne, en termostat, der sidder fast, eller luft i kølesystemet kan alle forårsage a biler varmelegeme til blæse koldt.

Anbefalede: