Hvad betyder Fl på batterioplader?
Hvad betyder Fl på batterioplader?

Video: Hvad betyder Fl på batterioplader?

Video: Hvad betyder Fl på batterioplader?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, Kan
Anonim

Det blinkende " FL " angiver, at den interne batteri af Peak Performance Jump Starter # PKC0AZ er fuldt opladet og klar til brug.

Så hvordan virker duralast jumpstarteren?

Det jump starter pack er dybest set en bærbar, genopladelig bil batteri i en kasse. Pakken har et positivt og et negativt kabel fastgjort til det med store klemmer i enderne til fastgørelse til batteri af din bil. Det skal oplades før brug, og dig kan bære den i bagagerummet på din bil til brug efter behov.

På samme måde, vil en Jump Starter starte et dødt batteri? EN bilstarter med 500 kolde svingende forstærkere burde kunne Start stort set ethvert køretøj med en dødt batteri.

Udover ovenstående, hvordan oplader du en bærbar jumpstarter?

Brug dit køretøjs A/C-adapter. Du kan oplade mange startmotorer til bilbatterier ved at tilslutte dem til klimaanlægget (cigarettænder) på din bil. Svarende til opladning en mobiltelefon i en bil , det jump starter kan trække nok strøm fra din A/C stikkontakt til at holde en fuld oplade og vil være klar, når du har brug for det.

Hvad betyder Fl på duralast jumpstarter?

Det blinkende" FL "angiver, at det interne batteri i Peak Performance Jump Starter # PKC0AZ er fuldt opladet og klar til brug.

Anbefalede: