Hvad er parasitisk træk på et batteri?
Hvad er parasitisk træk på et batteri?

Video: Hvad er parasitisk træk på et batteri?

Video: Hvad er parasitisk træk på et batteri?
Video: Lancerede en rådnet gasturbinemotor GTD-350 fra en Mi - 2-helikopter 2024, Kan
Anonim

EN parasitisk batteridrænning er, når der opstår en unormal og kontinuerlig strømafladning efter at have slukket motoren. Normalt er dette forårsaget af en kortslutning eller en elektrisk enhed, der forbliver i "tændt"-position eller strømførende, såsom: Et bagagerum. En underhætte eller en handskerumslampe.

Hvordan finder du på denne måde det parasitære træk på et batteri?

Træk det negative fra batteri . Sæt testlyset mellem stolpen og jordledningen. Hvis lyset lyser, har du en tegne . Brug metoden til at trække sikring til Find det tegne ; når lyset går ud, fandt du den tegne.

På samme måde, kan et dårligt batteri forårsage en parasitisk trækning? Denne type dræne er kendt som parasitisk afløb . Parasitisk afløb under 75 milliampere er normale, men evt parasitisk afløb over 75 milliampere vil dræne det batteri hurtigt. Generatorer med dårligt dioder kan forårsage batteriafladning . En generator med en god diode tillader strøm at strømme i en retning.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er en acceptabel snyltetrækning?

Den effekt, der bruges som følge af denne kontinuerlige energi eller kumulative belastning, kaldes parasitisk trækning . Det er normalt en meget lille tegne så batteriet ikke bliver afladet. Parasitisk belastninger kan køre 20 til 120 milliampere.

Hvordan kan jeg teste min generator?

Til kontrollere en generator , pop din køretøjs emhætte og tilslut et voltmeter til bilens batteri ved at slutte den røde ledning til den positive terminal og den sorte ledning til den negative terminal. Sørg for, at voltmeteret viser mindst 12,2 volt, start derefter din bil og drej motoren op på 2.000 RPM.

Anbefalede: