Kan jeg MIG svejse hærdet stål?
Kan jeg MIG svejse hærdet stål?

Video: Kan jeg MIG svejse hærdet stål?

Video: Kan jeg MIG svejse hærdet stål?
Video: Welding hardened sprocket to shaft with dual shield 2024, Kan
Anonim

Hærdet stål er en form for høj kulstof stål det har været hærdet igennem - en opvarmningsproces til lave metallet mere holdbart. Imidlertid, ved udnytter passende eftersvejsning varmebehandlinger og vælger svejsning samlinger så jævnt fordel stress på metallet, du kan med succes svejse hærdet stål.

Med hensyn til dette, hvordan laver man blødt stål til hærdet stål?

Til hærdet stål , start med at opvarme metal direkte med en blæsebrænder indtil den drejninger en kirsebærrød farve. Brug derefter en tang til at bære stål til en beholder fyldt med vand eller grøntsager, og sænk det varme ned metal i væsken.

kan du svejse kulstofstål til blødt stål? Austenitisk rustfrit stål såsom grade 304 rustfrit eller grade 316 rustfrit kan være svejset til almindeligt kulstofstål ved hjælp af MIG og TIG svejsning . I mange tilfælde, hvornår svejsning uens metaller såsom rustfrit og almindeligt kulstofstål , svejsning processer som MIG svejsning at brug af fyldmateriale foretrækkes.

Under hensyntagen til dette, kan du svejse stål med høj trækstyrke?

Til dato er der kun solide ledninger til rådighed for svejsning af stål med et udbytte på mere end 120 ksi styrke . Selvfølgelig er der mere til svejsning af højstyrkestål end blot at se varmetilførslen og vælge fyldmetaller.

Hvad hærder ved svejsning?

Hærdning behandling er en proces fra opvarmning af metallet, generelt jernholdige legeringer som stål og støbejern, til den øvre kritiske temperatur, der holdes ved denne temperatur og hurtigt afkøles ved bratkøling i det rigtige medium som vand. For at reducere skørhed udføres temperering efter hærdning.

Anbefalede: