Hvad betyder chassisstyring?
Hvad betyder chassisstyring?

Video: Hvad betyder chassisstyring?

Video: Hvad betyder chassisstyring?
Video: Her er hvorfor Koenigsegg bil koster $ 4,8 millioner. Det kører som en raket og er værd at prisen. 2024, Kan
Anonim

Hvad er Chassis Control ? En bil kræver affjedring, styring og bremser til daglige køreopgaver. Disse systemer eller komponenter er samlet kendt som chassis . Den teknologi, der kontroller det chassis har gjort store fremskridt siden fødslen af bilen.

På samme måde kan du spørge, hvad chassiskontrolmodulet gør?

Det hjælper styring køretøjets styring under sving. Den aktiverer og justerer automatisk bremserne på de indvendige og udvendige hjul, når køretøjet kører i sving, hvilket er med til at give den optimale linje gennem svinget.

Og hvad er chassiskontrol på Infiniti q50? Den teknologi, Nissan skabte, er den nye Chassis kontrol , som består af følgende tre teknologier. Ved at styre motoren (drivkraften) og bremserne kan denne teknologi forbedre chaufførens selvtillid og komfort ved kørsel over ujævne overflader.

På denne måde, hvad betyder chassisstyring på en Nissan Rogue?

Nissan Rogue Instruktionsbog / Start og kørsel / Chassis kontrol / Aktiv sporing styring . Dette system registrerer kørsel baseret på førerens styre- og accelerations-/bremsemønstre, og kontroller bremsetryk på individuelle hjul for at hjælpe med at spore i hjørner og hjælpe med at lette køretøjets reaktion.

Hvad er Nissan Intelligent sporkontrol?

For at hjælpe chauffører, Intelligent sporstyring systemet kan automatisk bremse på hvert hjul, hvilket hjælper med at holde køretøjet på svinglinjen som styret. Systemet hjælper chauffører problemfrit med at vedligeholde styring , så de er i stand til at slappe af og køre mere sikkert rundt om hjørner.* Teknologifunktionalitet.

Anbefalede: