Indholdsfortegnelse:

Hvordan kan du se, om solenoiden er dårlig?
Hvordan kan du se, om solenoiden er dårlig?

Video: Hvordan kan du se, om solenoiden er dårlig?

Video: Hvordan kan du se, om solenoiden er dårlig?
Video: Alle mot En 2024, Kan
Anonim

Vores ekspert er enig: Hvis din starter solenoiden er dårlig , kan du høre en kliklyd hvornår du drejer nøglen, eller din bil har muligvis slet ikke strøm. Kontroller batteriet. Hvis din starter ikke kan aktivere, kan det skyldes, at batteriet ikke har tilstrækkelig energi til at drive det.

Desuden, hvad er symptomerne på en dårlig magnetventil?

Overvej disse mulige tegn på en svigtende eller dårlig startmagnet, når du drejer nøglen:

  • Intet sker.
  • Et enkelt "klik" lyd kommer fra motorrummet eller fra under bilen.
  • Gentagne "klik" lyde indikerer normalt et dødt batteri.

Og hvad kan en dårlig solenoid forårsage? Dårlig og hastet ledningsføring føre til enten utilstrækkelig strømforsyning til starteren solenoide eller et mere farligt problem med kortslutning. Begge kan lave en starter solenoide til funktionsfejl og årsag startsystem problemer . Dårligt ledningsforekomster omfatter terminaler, der er efterladt løse eller tilsluttet forkert.

Også for at vide, hvad der sker, når startmagneten går dårligt?

Når magnetventilen går dårligt , noget sker så der er utilstrækkelig eller ingen strøm til forret når du drejer nøglen. Indvendig korrosion kan fryse sneglen i dens "væk" position. Og det er hvad der sker når en magnetventilen går dårligt - motoren vil ikke vende.

Hvordan ser en solenoide ud?

EN solenoide er en trådspiral i proptrækkerform viklet rundt om et stempel, ofte lavet af jern. Som med alle elektromagneter dannes et magnetfelt, når en elektrisk strøm passerer gennem tråden.

Anbefalede: