Hvor er solenoiden på en Craftsman rideplæneklipper?
Hvor er solenoiden på en Craftsman rideplæneklipper?

Video: Hvor er solenoiden på en Craftsman rideplæneklipper?

Video: Hvor er solenoiden på en Craftsman rideplæneklipper?
Video: Solenoid Test Craftsman lawn tractor 2024, Kan
Anonim

Kig langs plæneklipperens rammen eller bagsiden af motorrummet for at lokalisere solenoide . På de fleste modeller er solenoide er en cylindrisk eller firkantet håndflade i sort størrelse, der er boltet til plæneklipper ramme nær motoren eller boltet fast på bagsiden af motorrummet nær batteriet.

Og hvor er solenoiden på min Craftsman -plæneklipper?

Kig hen ad plæneklipperens rammen eller bagsiden af motorrummet for at lokalisere solenoide . På de fleste modeller er solenoide er - en cylindrisk eller firkantet håndfladestørrelse sort enhed boltet til plæneklipper ramme nær motoren eller boltet på bagerst i motorrummet nær batteriet.

Er plæneklipperens solenoider derudover universelle? Det universelle fire terminaler solenoide giver overlegen ydeevne og vil passe de fleste græsplæne og havetraktorer og nul-turn-ryttere i boliger med 12-volts startsystemer. Inkluderet med solenoiden er - en jordledning til nem installation.

Efterfølgende kan man også spørge, hvor er magnetventilen placeret på en rideplæneklipper?

Det solenoide , typisk befinde sig nær startmotoren, findes let ved at spore det røde kabel fra batteriets positive terminal direkte til solenoide , hvor den anden ende af kablet er fastgjort.

Hvordan tester du en magnetventil til start af en græsplænetraktor?

Drej først tændingsnøglen til positionen "On". Se efter de store terminalposter på solenoide hvor de tykke røde ledninger forbinder til solenoide . Rør metalskaftet på en skruetrækker til begge de store terminaler på samme tid. Hvis motoren vender og starter, vil den solenoide er dårlig og bør udskiftes.

Anbefalede: