Indholdsfortegnelse:

Hvad er tændingskontaktens funktion?
Hvad er tændingskontaktens funktion?

Video: Hvad er tændingskontaktens funktion?

Video: Hvad er tændingskontaktens funktion?
Video: [COMMENT RÉPARER LE NEIMAN QUI BLOQUE SUR OPEL] 2024, Kan
Anonim

An tændingskontakt , startkontakt eller start kontakt er en kontakt i et motorkøretøjs styresystem, der aktiverer de elektriske hovedsystemer for køretøjet, herunder "tilbehør" (radio, el-ruder osv.).

På samme måde bliver det spurgt, hvad er symptomerne på en dårlig tændingskontakt?

Disse er de mest almindelige symptomer på problemer med tændingskontakten

  • Bilen starter ikke. Et af de mest åbenlyse tegn på en svigtende eller defekt tændingskontakt er, hvis bilen ikke starter, når nøglen drejes.
  • Nøglen drejer ikke.
  • Køretøjsboder.
  • Ingen støj fra startmotoren.
  • Dashboard-lys flimrer.

Hvad er derudover tændingsnøgle? Det tændingskontakt er en mere kompleks elektrisk komponent, der skal "læse" tyverisikringskodning i nøgle før den vil aktivere elektriske systemer i køretøjet, så køretøjet kan starte eller tillade, at en automatisk gearkasse skiftes ud af Park.

På samme måde kan du spørge, hvad gør tændingslåsen?

Det tændingskontakt er mesteren kontakt der giver strøm til køretøjets elektriske tilbehør, computer, brændstof og tænding systemer. Det leder også strøm fra batteriet til starteren for at starte motoren. ACC - Tilbehørsposition, der kun giver strøm til elektrisk tilbehør, ikke motoren.

Hvordan tester jeg min tændingskontakt?

Du kan prøve en test for at kontrollere integritet af tændingskontakten ved at dreje tændingsnøglen til det 'startposition'. Så snart den forsøger at starte, skal du give slip nøglen . Tillad det at snappe tilbage til det 'køre' position og noter advarselslamper. Hvis de går ud som knappen snapper dengang knappen er defekt.

Anbefalede: